top of page

Student Group

Public·89 members

Sibirski Berberin Online Sa Prevodom 20 [REPACK]


Download >>> https://blltly.com/2tzabiSibirski Berberin Online Sa Prevodom 20 [REPACK]


Sibirski Berberin Online Sa Prevodom 20: Gledajte Ruski Film o Ljubavi i Avanturi


Ako ste ljubitelj ruske kinematografije i Åelite da pogledate jedan od najboljih filmova Nikite Mihalkova, onda je Sibirski Berberin Online Sa Prevodom 20 pravi izbor za vas. Ovaj film je epska priÄa o ljubavi, strasti, izdaji i avanturi koja se odvija u Rusiji krajem 19. veka i poÄetkom 20. veka.


Film ima dve sadrÅajne linije. Prva je Rusija, 1885. godine, u vreme vladavine cara Aleksandra III. U Rusiju dolazi izumitelj jedinstvenog stroja, âSibirskog brijaÄaâ, Douglas McCracken (Harris). PodrÅka mu je ameriÄka pustolovka Jane Callahan (Ormond) koja pomaÅe projektu svojim vezama sa ruskim Äinovnicima, posebno sa generalom Radlovim. No, sluÄajno je prvi Rus kojeg upoznaje junker carske vojne akademije Andrej Tolstoj (MenjÅikov). Andrej i Jane se zaljubljuju jedno u drugo, no na putu im stoji general Radlov koji je odluÄio zaprositi Jane. Ljubomora odvodi Andreja na robiju u Sibir, odvojivÅi ga od Jane.


Druga tematska linija odvija se u ameriÄkom letnjem vojnom kampu 1905. godine. Pitomca, koji je objesio nad svojim krevetom portret Mocarta, napada neobrazovani narednik OâLeary, Äiji je nadimak âMad Dogâ. Kurzist odbija naneti uvredu velikom skladatelju, Åto ga dovodi do konflikta sa narednikom. Ispostavlja se da je mladiÄ sin Andreja Tolstoja i Jane.


Film je pun predivnih scena, kostima, muzike i glume. Glavni glumci su Julia Ormond, Oleg MenÅikov, Richard Harris i Nikita Mihalkov koji igra i cara Aleksandra III. Film je osvojio brojne nagrade i bio nominovan za Oskara za najbolji strani film 1999. godine.


Sibirski Berberin Online Sa Prevodom 20 vam omoguÄava da gledate ovaj film besplatno i sa kvalitetnim prevodom na srpski jezik. MoÅete ga naÄi na razliÄitim sajtovima koji nude online gledanje filmova, kao Åto su TvProfil[^1^], Zbor[^2^], Filmovizor[^3^] i Repertoar[^4^]. Samo unesite kljuÄnu reÄ "Sibirski Berberin Online Sa Prevodom 20" u pretraÅivaÄ i uÅivajte u ovom remek-delu ruske kinematografije.The Barber of Siberia Online Sa Prevodom 20 je film koji je izazvao razliÄite reakcije kod kritike i publike. Neki su ga hvalili kao remek-delo ruske kinematografije, dok su ga drugi kritikovali kao dosadan, predug i pretenciozan. Film je bio nominovan za Oskara za najbolji strani film 1999. godine, ali je izgubio od italijanskog filma Åivot je lep.


Film je reÅirao Nikita Mihalkov, jedan od najpoznatijih i najnagraÄivanijih ruskih reditelja. On je takoÄe igrao ulogu cara Aleksandra III u filmu. Mihalkov je poznat po svojim filmovima koji se bave istorijom i kulturom Rusije, kao Åto su OblaÄno sa Äuftama, Urga i Gori, gori moja zvezda. On je takoÄe bio politiÄki aktivan i podrÅavao je Vladimira Putina.


Film je sniman na razliÄitim lokacijama u Rusiji, ÄeÅkoj i Francuskoj. Film je imao budÅet od oko 35 miliona dolara, Åto ga Äini jednim od najskupljih ruskih filmova ikada. Film je imao premijeru na Filmskom festivalu u Kanu 1998. godine, gde je dobio ovacije publike. MeÄutim, film je imao slabu zaradu na bioskopskim blagajnama i nije uspeo da se isplati.


Film je podelio kritiÄare na one koji su ga hvalili kao vizuelno raskoÅan, emotivan i duhovit film koji slavi ljubav i Åivot, i one koji su ga kritikovali kao preambiciozan, prenaglaÅen i previÅe sentimentalan film koji pati od loÅe glume, slabog scenarija i nedostatka fokusa. Neki od primera pozitivnih i negativnih kritika su:


"Film je pun predivnih scena, kostima, muzike i glume. Glavni glumci su Julia Ormond, Oleg MenÅikov, Richard Harris i Nikita Mikhalkov koji igra i cara Aleksandra III. Film je osvojio brojne nagrade i bio nominovan za Oskara za najbolji strani film 1999. godine."[^1^]


"The reviewers have been unfairly harsh on The Barber of Siberia. Certainly the film has its faults, but nevertheless it succeeds in portraying real emotions and real people, as well
About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page